Insalata Caprese
Posted by
Rachel Bradley
on Friday, July 23, 2010
When you start off with the finest, freshest ingredients possible, they speak for themselves. In my opinion, there is no better way to highlight the quality and cooperation of balsamic and extra virgin olive oil than to make an insalata caprese. In this simple, no-cook application the ingredients must be superlative. Only the finest summer heirloom tomatoes, brand new aciete nuevo from the Southern Hemisphere and Traditional Balsamic will suffice. Fresh basil can be made in to a chiffonade or used as a whole sprig. I used Mozzarella di Bufala sliced thin and layered with similarly sliced heirloom tomatoes and a sprig of basil straight from the garden. A drizzle of Ultra Quality aciete nuevo arbosana extra virgin olive oil, a few drops of traditional balsamic vinegar and a sprinkle of sea salt completes the presentation.
1 comment:
Nhiều chị em thắc mắc bà bầu bị viêm gan b có sao không vì virus có thể lây lan từ mẹ sang thai nhi, bà bầu bị nhiệt miệng nên ăn gì là tốt nhất vì nhiệt miệng làm ta cảm thấy rất khó chịu, cách trị nẻ môi cho bà bầu ra sao, có cần dùng son dưỡng môi không và nó có ảnh hưởng tới thai nhi không, những bài thuốc dân gian trị cảm cho bà bầu là những loại nào, có ảnh hưởng thế nào tới thai nhi không, bà bầu bị bệnh quai bị có sao không vì bệnh rất nguy hiểm và nó có thể ảnh hưởng tới thai nhi
Post a Comment